Cortlever Agricola BV
Visseringweg 68
1112 AT Diemen

Tel : 020 - 699 35 58
Fax : 020 -699 40 58

 EmailEmail        websiteWebsite        ReferentiesReferenties       Google maps

Verzorgingsgebied:
Noord-Holland, Diemen, Amsterdam, Amstelveen

Branche:
Natuursteen, Vloeren, Aanrechtbladen, Vensterbanken, Grafstenen Grafmonumenten, 
Grafzerken, Gedenkstenen, Utiliteitsbouw

 Logo

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag:
7.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag: 7.30 uur tot 16.30 uur
Zaterdag: 9.00 uur tot 14.00 uur
(na telefonische afspraak)

Cortlever - Agricola BV Natuursteen

is een vooruitstrevend ambachtelijk bedrijf waar sinds vier generaties natuursteen wordt verwerkt tot:

     # gevels en puien;
     # vloeren;
     # dorpels en neuten;
     # trappen en bordessen;
     # aanrechtbladen;
     # wastafelbladen;
     # vensterbanken;
     # kunst;
     # grafmonumenten

Utiliteitsbouw:
Bij Cortlever-Agricola combineren we meer dan 100 jaar vakmanschap en ervaring met de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen. Onze opdrachtgevers in de utiliteitsbouw ervaren dit dagelijks. Samen met vooraanstaande architectenbureaus en ontwikkelaars realiseren we tal van fraaie en soms ook complexe projecten.

Of het nu gaat om gevelbekleding of vloeren, wanden of trappen, wij bieden u eersteklas natuursteen en een flinke dosis deskundigheid. Dat geldt uiteraard ook voor ons seriematige of enkelvoudige interieurprogramma voor badkamers, entrees en andere interieurtoepassingen.

Op basis van onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen we u uitgebreid technisch en materiaalkundig advies geven. Desgewenst meten wij op locatie in. Graag denken we met u mee als het gaat om concrete oplossingen voor uw project. Het leggen van vloeren en het aanbrengen van gevel- en wandbekleding kunt u met een gerust hart aan onze gespecialiseerde stelploegen overlaten.

Het zal u niet verbazen: wij vinden natuursteen een prachtig product. Het is uniek materiaal met een grote onderscheidende klasse. Neem een kijkje bij referenties en ontdek dat ons specialisme grenzeloos is. In onze prachtige showroom zijn bovendien meer dan 100 soorten vloeren, keukenbladen en vele accessoires te zien.

Gedenktekens:
De herinnering aan een dierbare is iets heel persoonlijks. Natuursteen biedt de mogelijkheid om die herinnering op gepaste wijze vorm te geven. Cortlever-Agricola heeft daar zeer ruime ervaring in. Wij nemen graag de tijd voor u. Van het eerste ontwerp, de keuze van het materiaal tot en met de vervaardiging en plaatsing.

In onze showroom kunt u in alle rust tal van voorbeelden van gedenktekens bekijken, zowel voor begraven als cremeren. U kunt kiezen uit vele modellen en kleuren, maar wij kunnen ook uw eigen ideeën realiseren. Heeft u liever dat wij u thuis bezoeken, dan kan dat uiteraard ook.

Thuis eerst rustig wat voorbeelden zien?    Vraag onze brochure aan.

Lees verder op www.cortlever.nl

Natuursteen, Vloeren, Aanrechtbladen, Vensterbanken, Begrafenissen, Overlijden, Grafmonumenten, Grafstenen, Grafzerken, Gedenkstenen, Utiliteitsbouw, Natuursteen, Vloeren, Aanrechtbladen, Vensterbanken, Grafmonumenten, Grafstenen, Grafzerken, Gedenkstenen, Utiliteitsbouw Noord-Holland, Diemen, Amsterdam, Amstelveen Natuursteen, Vloeren, Aanrechtbladen, Vensterbanken, Begrafenissen, Overlijden, Grafmonumenten, Grafstenen, Grafzerken, Gedenkstenen, Utiliteitsbouw, Natuursteen, Vloeren, Aanrechtbladen, Vensterbanken, Grafmonumenten, Grafstenen, Grafzerken, Gedenkstenen, Utiliteitsbouw Noord-Holland, Diemen, Amsterdam, Amstelveen
-