grafmonumenten Rotterdam en wateringen

 Showroom Balie 

De Gedenkgroep
Dorpskade 28
2291 HR Wateringen
Tel. 0174-226860


Email

 

 

Filiaal Rotterdam
Slinge 435
3085 ES Rotterdam
Tel. 010 - 480 68 89


 

 Ruwe stenen

Welkom bij: De Gedenkgroep in Wateringen en Rotterdam 

Wat kunnen wij voor u betekenen.

Vroeg of laat wordt ieder mens geconfronteerd met het overlijden van iemand uit familie- of kennissenkring. Er breekt dan een periode aan waarin emoties vaak een hoofdrol spelen. Het is dan ook voor velen een moeilijke opgave om in de hectische dagen na een begrafenis of crematie een passend gedenkteken uit te kiezen.

Door onze jarenlange ervaring in het maken en leveren van grafmonumenten, kunnen wij u een professioneel advies geven. Het is voor te stellen dat u het prettig vindt de keuze van een gedenkteken te regelen in een voor u vertrouwde omgeving. De Gedenkgroep biedt u daarom de mogelijkheid een van onze adviseurs bij u thuis te ontvangen.

U kunt dan alle tijd nemen om uw wensen stap voor stap met hem/haar door te spreken. Wanneer u dat wenst, toont de adviseur u een grote monstercollectie stenen alsook fotoboeken met afbeeldingen van grafmonumenten die te leveren zijn in verschillende soorten en maten. De grafmonumenten kunnen bovendien via een computerprogramma aanschouwelijk worden gemaakt. Op deze manier kunnen wij u een bijna natuurgetrouw beeld geven van het uiterlijk en uitstraling van de diverse modellen en steensoorten.

Het maken van een eventuele keuze wordt hiermee vergemakkelijkt.
Het is natuurlijk ook mogelijk de collectie in onze showroom te bekijken.
Vanzelfsprekend houden wij er rekening mee welke materiaalsoorten en afmetingen op de gekozen begraafplaats worden toegestaan.

Uw eigen ontwerp laten realiseren?
Ook dat kan De Gedenkgroep voor u verzorgen.
Het is mogelijk uw eigen ontwerp voor een gedenkteken uit te laten voeren in een door uzelf te bepalen materiaal, bijvoorbeeld glas, metaal, natuursteen enz.

De Gedenkgroep is in staat het hele proces van aanschaf tot plaatsing van het monument in eigen hand te houden. Daardoor kunnen wij garanderen dat alles naar wens zal verlopen. Het verzorgen van uw blijvende herinnering is bij ons in goede handen. Per slot van rekening is het ons vak. Middels deze website trachten wij u een beeld te geven van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Openingstijden:
De Gedenkgroep is geopend:
maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.

U bent uiteraard welkom zonder afspraak naar ons toe te komen, maar wij raden u aan vooraf even te bellen. Het kan zijn dat wij net met een familie in gesprek zijn of dat wij een afspraak hebben staan op het tijdstip waarop u graag langs zou willen komen.

Op afspraak is het mogelijk van maandag tot en met vrijdag de showroom te bezoeken. Dit kan ook van maandag tot en met donderdag in de avond.

Grafmonumenten, Grafmonumenten, Delft, Wateringen, Gedenktekens, Grafmonument, Grafstenen, Grafsteen, Kinderstenen, Kindergraf, onderhoud grafmonumenten, restauratie grafmonumenten, Rotterdam, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Hazerswoude, Wassenaar, Voorschoten, Voorburg, Dordrecht, Delft, Naaldwijk, Zuidholland, Zuid-holland, Pijnacker, Scheveningen, Loosduinen, Kijkduin, Maasdijk, De lier, Schiedam, Westland, Guldeland, Grafzerken Begrafenissen, Begrafenis, Overlijden